Határozat száma:
205/2008 2008.09.18.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, az önkormányzati beruházások állásáról, az önkormányzat likviditási helyzetéről, az önkormányzati bizottságok munká

Határozat:
1., A Képviselő-testület az Egészségügyi Bizottság által felhasználható Egészségügyi Prevenciós támogatási keret terhére a Csemete Gyermek és Ifjúságvédelmi Közhasznú Alapítvány által szervezett egészségvédelmi előadás sorozat támogatására 100 E Ft-ot biztosít.

2., A Képviselő-testület az Egészségügyi Bizottság részére biztosított Egészségügyi Prevenciós Alap, "egészségügyi prevenciós tevékenységek támogatása" keretéből fennmaradó 1.068.490 Ft-ot átcsoportosítja a védőoltások támogatására. Felkéri az Egészségügyi Bizottságot a helyi védőoltások rendszere kidolgozására és annak biztosítására.

Határidő: azonnal, illetve folyamatos
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Juhász Dr. Gordán Ildikó bizottsági elnök
Dr. Halász Károly osztályvezető
Császár Irén osztályvezető

3., A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, és az önkormányzati beruházások állásáról, valamint az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről szóló beszámolót.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester


Határidő:
határozat szövege szerint

Felelős:
a dokumentum szerint