Határozat száma:
286/2008 2008.12.18.

Tárgya:
Pályázati lehetőségek a TÁMOP keretében

Határozat:
1/A. Komárom Város Önkormányzata részt kíván venni a TÁMOP-3.2.4/08/01 „Tudásdepó-Expressz”- A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázaton. A projekt megvalósítására konzorciumi együttműködési megállapodást kell kötni a konzorciumban részt vevő települések könyvtáraival. A képviselő-testület felhatalmazza Komárom Város polgármesterét a megállapodás aláírására.

1/B. A képviselő-testület felhatalmazza Komárom Város polgármesterét és címzetes főjegyzőjét a fenntarthatósági nyilatkozat aláírására.

1/C. A képviselő-testület a 2009-2010-es költségvetés ütemezésekor a pályázat lebonyolításához szükséges pénzügyi fedezetet a pályázati alap terhére megelőlegezi a Jókai Mór Városi Könyvtárnak a Támogatási Szerződésben szereplő ütemezés szerint.

2. A Csokonai Művelődési Központ részt kíván venni a TÁMOP-3.2.3/08/2 - A közművelődés a nem formális és informális tanulás szolgálatában című pályázaton. A képviselő-testület elvi támogatását adja a pályázatban vállalt projekttevékenység megvalósításához és felhatalmazza Komárom Város polgármesterét és címzetes főjegyzőjét a fenntarthatósági nyilatkozat aláírására.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Zatykó János polgármester