Határozat száma:
291/2008 2008.12.18.

Tárgya:
A Komárom város helyi autóbusz-közlekedésének alakulása a 2008. évben. Javaslat 2009. január 1-jétől a tarifa és a menetrend módosítására vonatkozóan

Határozat:
1., A Képviselő-testület javasolja az előterjesztett menetrend módosítás jóváhagyását 2009. január 1-jétől a hatáskört gyakorló részére.

2., Komárom Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2008. I-IX. hónapig terjedő időszakra a Vértes Volán szerinti tényszámok alapján előleget folyósít a Vértes Volán részére, míg a IV. negyedévet 2009. március 31-i elszámolás alapján a szerződésben meghatározott időben és módon javasolja a működési költségek tekintetében ellentételezni.

3., A Képviselő-testülete a 2009. évi menetrend szerinti helyi járatú autóbusz közlekedés viteldíj-tételeiről szóló rendeletalkotásra további adatok birtokában a 2009-es Költségvetés ismeretében kíván visszatérni.

4., A Képviselő-testület a menetrend szerinti helyi járatú autóbuszok igénybevétele vizsgálatára munkacsoportot hoz létre. A Képviselő-testület részéről munkacsoport tagjainak az alábbi személyeket jelöli ki:

- Dr. Konczer Erik
- Dr. Kreft-Horváth Loránd
- Czita János
- Sárai János

A Polgármesteri Hivatal részéről Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző úr jelöli ki a munkacsoport tagját, mely természetesen kiegészül a Vértes Volán részéről delegált szakemberrel.


Határidő:
azonnal, illetve 2009. január-február hó

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Zatykó János polgármester