Határozat száma:
31/2009 2009.02.19.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű Képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb tárgyalásokról intézkedésekről, az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről

Határozat:
1., A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, és egyéb intézkedésekről, az önkormányzati beruházások állásáról, valamint az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről szóló beszámolót.

2., A Képviselő-testület fontosnak tartja, hogy a Hivatal a jövőben a két ülés közötti események kapcsán a Munkaügyi Központ Komáromi Kirendeltségétől a munkanélküliek számának alakulásáról folyamatosan kérjen tájékoztatást.

3., A Képviselő-testület a márciusi ülésére tájékoztatást kér a MOL szálloda üzemeltetéséről, további hasznosítási elképzelésekről, valamint a MOL rendelő kapcsolódó helyiségei hasznosítási terveiről.

4., A Képviselő-testület felhívja egyúttal a Hivatal figyelmét az átadásra kerülő felújítások, beruházások műszaki ellenőrzése szigorítására, valamint a „szociális háló” erősítése szükségességére 2009-ben.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Dr. Szeidl Bernadett aljegyző
Sagát Ágnes osztályvezető
Zatykó János polgármester