Határozat száma:
226/2009 2009.10.20.

Tárgya:
TDM Egyesület bírósági bejegyeztetésével kapcsolatos hiánypótlás.

Határozat:
1., Komárom Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonában lévő 2900 Komárom, Igmándi út 2. szám alatti ingatlant - jelenleg a Tourinform Iroda használatában álló helyiségek – a Komáromi Turisztikai Egyesület ingyenes használatába adja abból a célból, hogy a fenti épület legyen az egyesület székhelye és az által működtetendő helyi TDMSZ irodája. A képviselő testület a székhelyhasználatot a Komáromi Turisztikai Egyesület működésének idejéig, de minimum a TDMSZ létrehozását támogató pályázat megvalósulását követő öt évig biztosítja. Hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a KEM Bíróság a Komárom, Igmándi út 2. szám alatti ingatlant a Komáromi Turisztikai Egyesület székhelyeként jegyezze be.

2., Komárom Város Önkormányzata kinyilvánítja azt a szándékát, hogy alapító tagként kíván belépni a Komáromi Turisztikai Egyesületbe.

3., Komárom Város Önkormányzata az alábbi személyt delegálja a Komáromi Turisztikai Egyesület megismételt alakuló közgyűlésére: Zatykó János 2900. Komárom, Sport u. 50.

4., Komárom Város Képviselő-testülete felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a megismételt alakuló ülésre - a bírósági végzésnek megfelelően – valamennyi, Komárom turizmusában érintett vállalkozást, civil szervezetet, magánszemélyt hívjon meg.


Határidő:
azonnal, illetve a megismételt alakuló ülés időpontja

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Zatykó János polgármester