Határozat száma:
298/2009 2009.12.17.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű Képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb tárgyalásokról intézkedésekről, az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről

Határozat:
/B/
1., Komárom Város Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a helyi autóbuszos tömegközlekedés vizsgálatára létrejött ad-hoc bizottság egy polgármesteri hivatali munkatárssal egészüljön ki. A bizottság folytasson tárgyalásokat MÁV-val arról, hogy egy jegypénztár kihelyezésre kerüljön az autóbusz pályaudvar területére. Polgármester úr segítse a tárgyalások előkészítését.

2, A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy a tarifa és a menetrend változtatásról a
2010. február testületi ülésre egyidőben készüljön előterjesztés, melynek alapján az új szabályok 2010. március hó 01-től hatályba léphetnek.

3., A Képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató még a végleges döntés előtt 2009. január 1-től csökkenti 600 E Ft-tal központi költségeit, közbeszerzési eljárást folytat az alvállalkozói teljesítésre, ettől 2.000 E Ft-os, a Credo típusú midibuszok beállításával újabb 2.000 E Ft megtakarítást, összesen 4.600 E Ft-os megtakarítást vár 2010-ben.


Határidő:
azonnal, illetve folyamatos,

Felelős:
Ad-hoc bizottság tagjai
Zatykó János polgármester