Határozat száma:
148/2011 2011.07.28.

Tárgya:
Kerékpárút fejlesztésre irányuló pályázaton részvétel.

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselo-testülete vállalkozik a „A Duna- menti településeket Vénektol - Dömösig összeköto, az 1. és 10. számú foutakat kiváltó közlekedésbiztonsági célú kerékpárút hálózat fejlesztésének elokészítése” címmel, a KÖZOP-3.2.0/C-08-11 „Kerékpárút-hálózat fejlesztése” megnevezésu pályázati felhívásra kerékpárút fejlesztés elokészítési pályázatokat benyújtó, projekt konzorciumban való részvételre, a konzorcium vezetésére.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselo-testülete elhatározta, hogy a KÖZOP-3.2.0/C-08-11„Kerékpárút-hálózat fejlesztése” elnevezésu pályázaton részt vesz és hozzájárul a pályázatok benyújtásához.

3. Az elozetes tájékoztatás alapján a pályázatban megjelölt célok, és feladatok a beruházás, illeszkedik a meglévo települési környezethez.

4. Az Önkormányzat a projekt keretében elokészített, és késobbiekben megvalósuló Kerékpárút hálózat településünk területére eso szakaszainak hosszú távú (legalább 5 éves) muködtetését, fenntartását vállalja.

5. Az Komárom Város Önkormányzat Képviselo-testülete sikeres pályázat esetére kötelezettséget vállal a pályázat tárgyát képezo rá eso szakaszok egyesített muszaki terveinek és projekttervének elkészíttetésére.

6. A testület felhatalmazza Dr. Molnár Attila polgármestert, hogy a pályázat benyújtásához
szükséges adatokat szolgáltasson, nyilatkozatokat tegyen és a konzorciumi megállapodást valamint vezeto partnerként a pályázati adatlapot aláírja.

7. A testület felhatalmazza Dr. Molnár Attila polgármestert, hogy a Happy Bike Kft-vel a konzorciumi pályázatok benyújtására a bemutatott tervezet szerint megbízási szerzodést kössön.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester
Hornig Rudolfné alpolgármester