Határozat száma:
273/2015 2015.11.26.

Tárgya:
Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata dokumentumainak módosítása

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata elnevezését 2016. január 1. napjától Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény elnevezésre módosítja.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény alapító okiratát módosító okiratot és az egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot az előterjesztés 1. és 2. melléklete szerinti tartalommal.

3. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzat 2016. január 1. napjától hatályos szövegét az előterjesztés 3. melléklete szerinti tartalommal jóváhagyja.

4. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény - Család- és Gyermekjóléti Szolgálata szakmai programjának 2016. január 1. napjától hatályos szövegét a 4. melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja.

5. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény - Család- és Gyermekjóléti Központja szakmai programjának 2016. január 1. napjától hatályos szövegét az 5. melléklete szerinti tartalommal jóváhagyja.

6. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata jelenleg hatályos Szervezeti és Működési Szabályzatát, valamint a Gyermekjóléti Szolgálat és a Családsegítő Szolgálat szakmai programját 2015. december 31. nappal visszavonja.

7. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény keretében 2016. január 1. napját követően feladat-ellátási megállapodás keretében család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújt Mocsa és Kisigmánd Községek Önkormányzatai részére. Az erről szóló megállapodás aláírására felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt.


Határidő:
2015.11.30.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester