Határozat száma:
320/2016 2016.12.14.

Tárgya:
Tatabányai Tankerületi Központtal kötendő vagyonkezelési és használati megállapodás jóváhagyása

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés 1. melléklete szerinti tartalommal elfogadja Komárom Város Önkormányzata és a Tatabányai Tankerületi Központ között létrejövő, a Komárom Város Önkormányzat által működtetett köznevelési intézmények állami működtetésbe vételével összefüggő, a feladatellátáshoz kapcsolódó létszámátadásról, valamint a feladatellátáshoz kapcsolódó vagyon, jogok és kötelezettségek átadás-átvételéről szóló megállapodást és felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt a megállapodás aláírására.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés 2. melléklete szerinti tartalommal elfogadja Komárom Város Önkormányzata és a Tatabányai Tankerületi Központ között létrejövő vagyonkezelési szerződést és felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt a szerződés aláírására.

3. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja az előterjesztés 3. melléklete szerinti együttműködési megállapodást a gyermekétkeztetéshez kapcsolódó feladatok ellátásáról.


Határidő:
2016.12.15.

Felelős:
Dr. Molnár Attila polgármester