Határozat száma:
194/2005 2005.10.20.

Tárgya:
Központi ügyeleti rendelő építésre pályázat

Határozat:

194/2005. (X. 20.) számú Képviselő-testületi határozat:

1., A Képviselő-testület tudomásul veszi a kistérségi központi ügyelet további fokozatos bővülését, felkéri a Polgármestert és a Polgármesteri Hivatalt, hogy folytassanak tárgyalásokat Ács csatlakozása ügyében.

2., A Képviselő -testület hozzájárul ahhoz, hogy a Komárom-Bábolna Többcélú
Kistérségi Társulás pályázatot nyújtson be a „Központi ügyeletek létrehozása, illetve ügyeletek központosítása” című pályázatra. Célja kistérségi szintű központi ügyeleti rendelő és garázs kialakítása a komáromi mentőállomás területén az Országos Mentőszolgálattal együttműködve. A pályázat önrészeként az Országos Mentőszolgálattal kötött megállapodás alapján 25 millió forintot biztosít.

3., A Képviselő-testület a „központi ügyeletek létrehozása, illetve ügyeletek központosítása” című pályázathoz szükséges tervezési költséget ,– 250.000 Ft + ÁFA - a pályázati alap terhére biztosítja.

4., A Képviselőtestület felkéri a Polgármestert és a Polgármesteri Hivatalt, hogy folytasson tárgyalásokat az ügyeletet teljesítő közalkalmazott és vállalkozó orvosokkal, valamint asszisztensekkel a kistérségi központi ügyelet megszervezésével kapcsolatosan, a tárgyalásokba vonják be az érintetteket és érdekképviseleti szerveit.
A tárgyalások eredményéről készüljön beszámoló, melyet a Képviselő-testület 2005. novemberi ülésére terjesszenek elő.

Határidő: azonnal, illetve 2005. november hó 17.
Felelős: Zatykó János polgármester
Dr. Szeidl Bernadett aljegyző
Dr. Halász Károly osztályvezető


Határidő:
2005.11.17.

Felelős:
Dr. Szeidl Bernadett aljegyző
Zatykó János polgármester