Határozat száma:
40/2007 2007.03.20.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, az önkormányzati beruházások állásáról, az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről.

Határozat:
1., A Képviselő-testület a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, az önkormányzati beruházások állásáról, a bizottságok munkájáról, döntéseiről szóló beszámolót elfogadja.

2., A Képviselő-testület az Ötv. 23. §-a alapján felkéri az Egészségügyi és Szociális Bizottságot, hogy a Polgármesteri Hivatal szükség szerinti bevonásával készítsen előterjesztést, javaslatot a Selye János Kórház gyermekambulanciáján a betegek fogadása helyes, törvényes gyakorlata kialakítására véleményezze a jelenlegi helyzetet a központi ügyelet vegyes jellege és a vizitdíjak helyes alkalmazása tekintetében is.

Határidő: azonnal, illetve a legközelebbi testületi ülés időpontja
Felelős: Dr. Juhászné dr. Gordán Ildikó Eü. és Szoc. Biz . elnöke

3., A Képviselő-testület egyetért a házi gyermekorvosokkal kötött ügyeleti szerződések kórházi felülvizsgálatával, továbbá azzal is, hogy a sportorvosi feladatok megnyugtató ellátása érdekében a Polgármesteri Hivatal tegyen lépéseket, javaslatairól tájékoztassa az Egészségügyi és Szociális Bizottságot.

Határidő: 30 nap
Felelős: Dr. Schlezák Judit kórházigazgató
Dr. Halász Károly osztályvezető


Határidő:
azonnal, illetve a legközelebbi testületi ülés időpontja

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Dr. Juhászné dr. Gordán Ildikó Eü. és Szoc. Biz. elnöke
Dr. Schlezák Judit igazgató-főorvos