Határozat száma:
350/2019 2019.11.19.

Tárgya:
Tájékoztató a téli hó-eltakarítási munkákra való felkészülésről

Határozat:
1. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a téli forgalomtechnikai tervet az előterjesztés 1. melléklet szerinti tartalommal elfogadja.

2. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Komáromi Városgazda Közhasznú Nonprofit Kft-vel megkötött 5095/2015. számú "A közhasznú tevékenység ellátásának feltételeiről szóló Megállapodás" kiegészítéseként a 2019-2020 évi téli forgalom biztosítására kötendő megállapodás aláírására felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt az előterjesztés 2. melléklete szerinti tartalommal.

3. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Polgármesteri Hivatal részéről megbízott munkatársakat a munkaidőn kívüli ügyelet ellátására az előterjesztés 1. mellékletében szereplő téli forgalomtechnikai tervben foglaltaknak megfelelően kijelöli az ehhez szükséges pénzeszközt a 2020 évi költségvetés tartalék keretének terhére biztosítja. Az ügyeleti rendet és a szolgálat megkezdését, a hó-mentesítését Komárom Város polgármestere rendeli el.

4. Komárom Város Önkormányzat Képviselő-testülete az intézmények szóróanyaggal való ellátását és hozzájuk tartozó közterületek kezelését elrendeli.


Határidő:
folyamatos

Felelős:
Dr. Csalaváné Hodosi Ágnes osztályvezető
Dr. Molnár Attila polgármester
Neuvirth Imre ügyvezető