Határozat száma:
77/2007 2007.04.19.

Tárgya:
Helyi védelem alatt álló épületek felújítására kiírt 2007. évi pályázat I. forduló értékelése

Határozat:
1., A Képviselő-testület a helyi védelem alatt álló épületek felújítására 2007. évre kiírt pályázat nyerteseiként a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság – Komárom Városi Bírósága egyedi védelem alatt álló épületére 2 millió Ft, a Komáromi Római Katolikus Egyház pályázó Jézus Szíve templom egyedi védelem alatt álló épületére 2 millió Ft és a Komáromi Református Egyházközség pályázó Református Parókia egyedi védelem alatt álló épületére 1,582 700 forint igényelt támogatási összegben benyújtott pályamunkáit hirdeti ki.
2., A Képviselő-testület felhatalmazza polgármestert és a jegyzőt a támogatási szerződések megkötésére. Felkéri a Polgármesteri Hivatalt a munka előkészítésére.
3., A Gesztenyés Óvoda pályázatát a Képviselő-testület nem értékeli. Támogatja a kivitelezést, és hozzájárul, hogy a nyílászárók cseréjének finanszírozása a 2006. évi költségvetés pénzmaradvány terhére történjen meg.
4., A Képviselő-testület felkéri a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság pályázót, mint a helyi védelem alatt álló épületek felújítására 2007. évre kiírt pályázat egyik nyertesét, hogy a meglévő belsőépítészeti kialakítások és formák villamoshálózat rekonstrukcióval érintett felújításainak építésügyi hatósági engedélyezéséhez belsőépítészeti tervet nyújtson be, a kivitelezést és anyaghasználatot részletező műszaki leírással falnézeti tervekkel és színtervvel.
A Képviselő-testület továbbá felkéri a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság pályázót, hogy a külső homlokzat rekonstrukció megvalósulási tervét a Polgármesteri Hivatalnak nyújtsa be.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Kertész-Molnár Erika vezető építész
Sagát Ágnes osztályvezető
Zatykó János polgármester