Határozat száma:
125/2007 2007.06.28.

Tárgya:
Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, az önkormányzati beruházások állásáról, az önkormányzati likviditás helyzetéről, az önkormányzati bizottságok munká

Határozat:
1., A Képviselő-testület felhatalmazza a Közművelődés és Sport, valamint az Idegenforgalmi és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságát, hogy együttes rendkívüli ülésén döntsön a „Színházi támogatások odaítélése” és a Wahr Kft. megbízási szerződése” tárgyában.

Határidő: 2007. július hó
Felelős: Horváth Gyula bizottsági elnök
Nagy Zoltán bizottsági elnök

2., A Képviselő-testület felhatalmazza Zatykó János polgármestert, hogy a 2007. szeptember 22-én megrendezésre kerülő „Nemzeti Vágta” rendezvényen történő részvétellel kapcsolatos szándéknyilatkozat aláírására.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester

3., A Képviselő-testület a Közművelődési és Sport Bizottság által javasolt alapítványi támogatásokról a 2007. júliusi rendkívüli Képviselő-testületi ülés keretében kíván dönteni.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester

4., A Képviselő-testület a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, tárgyalásokról, intézkedésekről, , az önkormányzati bizottságok munkájáról, döntéseiről szóló beszámolót elfogadja.

Határidő: azonnal
Felelős: Zatykó János polgármester


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Horváth Gyula bizottsági elnök
Nagy Zoltán bizottsági elnök
Zatykó János polgármester