Határozat száma:
133/2007 2007.06.28.

Tárgya:
Általános Iskolák szakértői vizsgálata.

Határozat:
1.,A Képviselő-testület tudomásul veszi a komáromi Bozsik József Általános Iskola önértékelésen alapuló, komplex intézményértékeléséről készült szakértői jelentést. Felkéri a Polgármesteri Hivatalt és az intézmény vezetőjét, hogy a jelentésben felvetett szakértői javaslatok megvalósítására dolgozzanak ki ütemtervet, és a feladatokat a 2007/2008-as tanév folyamán hajtsák végre.

2., A Képviselő-testület tudomásul veszi a komáromi Dózsa György Általános Iskola önértékelésen alapuló, komplex intézményértékeléséről készült szakértői jelentést. Felkéri a Polgármesteri Hivatalt és az intézmény vezetőjét, hogy a jelentésben felvetett szakértői javaslatok megvalósítására dolgozzanak ki ütemtervet, és a feladatokat a 2007/2008-as tanév folyamán hajtsák végre.

3., A Képviselő-testület tudomásul veszi a komáromi Feszty Árpád Általános Iskola önértékelésen alapuló, komplex intézményértékeléséről készült szakértői jelentést. Felkéri a Polgármesteri Hivatalt és az intézmény vezetőjét, hogy a jelentésben felvetett szakértői javaslatok megvalósítására dolgozzanak ki ütemtervet, és a feladatokat a 2007/2008-as tanév folyamán hajtsák végre.

4., A Képviselő-testület tudomásul veszi a komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola önértékelésen alapuló, komplex intézményértékeléséről készült szakértői jelentést. Felkéri a Polgármesteri Hivatalt és az intézmény vezetőjét, hogy a jelentésben felvetett szakértői javaslatok megvalósítására dolgozzanak ki ütemtervet, és a feladatokat a 2007/2008-as tanév folyamán hajtsák végre.

5., A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy keresse meg az Oktador Oktatási és Szakértői Irodát a célból, hogy adjon szakmai iránymutatást az általános iskolák részére a 2007-/2008-as tanév megkezdése előtt.


Határidő:
folyamatos, illetve 2008. június 30.

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Zatykó János polgármester