Határozat száma:
147/2008 2008.05.29.

Tárgya:
Aktuális pályázati lehetőségek

Határozat:
1/A.) Komárom Város Önkormányzata részt kíván venni a KDOP-2008-5.2.2 „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások komplex-, valamint bölcsődék önálló fejlesztése” című pályázaton a koppánymonostori városrész bölcsődéjének megépítése céljából. A pályázat önrészeként 30 M Ft-ot biztosít a 2008. évi költségvetésben elkülönített pályázati alap terhére.

1/B.) A Képviselő testület a pályázat megírásával a Magyar Pályázatkészítő Irodát bízza meg. A megvalósíthatósági tanulmánytervekhez szükséges költséget, bruttó 1 M Ft-ot a 2008. évi pályázati alap terhére biztosít.

2/A.) Komárom Város Önkormányzata részt kíván venni az ÁROP-1.A.2 „A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése” című pályázaton. A pályázat önrészeként 1.740 M Ft-ot biztosít a 2008. évi költségvetésben elkülönített pályázati alap terhére.

2/B.) A Képviselő testület a pályázat megírásával a viaD’oro Közigazgatásfejlesztési és Szolgáltató Kft.-t bízza meg az elnyert összeg 3 %-ának megfelelő, a pályázati költségekben elszámolható sikerdíj ellenében.


Határidő:
Azonnal

Felelős:
Dr. Halász Károly osztályvezető
Dr. Szöllősy Ferenc címzetes főjegyző
Sagát Ágnes osztályvezető
Zatykó János polgármester