Hírek

Hírek

Kategória választó:
Teljes hírlista
Álláshirdetés | Egészségügy | Egyház | Események | Gazdaság | Hirdetmény | Interjú | Komárom Podcast | Komárom Zöld | Koronavírus | Kultúra | Oktatás | Önkormányzat | Pályázat | Politika | Riport | Sport | Turizmus | Zöld Komárom |


Testületi ülés

Komárom Város Képviselő-testülete soron következő ülését 2005. május 19.-én (csütörtök) 14 órától tartja. Az ülés napirendi pontjairól a Testület/Testületi ülés opcióval szerezhet bővebb információt.

Üzemszünet

A Polgármesteri Hivatal villamos rendszerének felújítása miatt honlapunk várhatóan a teljes hétvégén elérhetetlen lesz. Köszönjük megértésüket!

Duna kupa

2005. május 8.-án, vasárnap került megrendezésre a sakk Duna kupa 7. fordulója a komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében. Az eredmények megtalálhatók a hírhez mellékelt dokumentumként.

Pünkösdi vásár

2005. május 13-án 9.00-16.00 óráig kézműves bemutató és vásár lesz a Tourinform Iroda előtt (rossz idő esetén az iroda épületében). Az érdeklődők makramé ékszert és méhviasz gyertyát is készíthetnek. A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt. Az esemény plakátja a hírhez csatolt dokumentumként letölthető.

Múzeumi nyitvatartás módosulás!

DDr. Juba Ferenc múzeum bejárataA komáromi Klapka György Múzeum "DDr. Juba Ferenc magyar tengerészettörténeti kiállítása" technikai okok miatt 2005. május 13-tól május 30-ig zárva tart. Nyitás: május 31-én 10 órakor.

Bizottsági ülések és rendkívüli testületi ülés

Ezen a héten üléseznek Komárom Város Képviselőtestülete Bizottságai. A részletes napirend megtalálható a Testület/Bizottsági ülés menüpont alatt. 2005.05.12.-én városunk Képviselő-testülete rendkívüli ülést tart. A napirendi pontokról a Testület/Testületi ülés menüpont alatt a megfelelő időpontot kiválasztva tájékozódhat.

Európa - kapu emlékmű avatása Európa napján

Európa - kapu2005. május 10.-én kerül sor a mára már világhírű üvegbetonból készült, napfénnyel játszó, az EU- hoz való csatlakozásunknak emléket állító alkotás felavatására a Monostori Erődben nemzetközi irodalmi program keretében. Bővebb információ a hírhez mellékelt dokumentumban található. tel.: 34/540-582, e-mail: info@fort-monostor.hu

Képek a Komáromi Napokról

SörsátorHonlapunk 14. Komáromi Napokkal foglalkozó oldaláról elérhetők a rendezvénysorozatot megörökítő fényképek. Többek között a motoros találkozóról, a testvérvárosi szerződés aláírásáról, a megnyitó ünnepségről is találhatnak fényképeket látogatóink.

Májusi programajánló

Komárom, a térség, illetve Észak-Komárom májusi programajánlóját megtalálhatja az alábbi linkre kattintva, illetve kapcsolódó dokumentumként. A Turizmus oldalon a Jókai Színház, illetve a Győri Nemzeti Színház aktualitás programjai is letölthetők.

Komáromi Napok rendezvényei

Kiállítás a Monostori ErődbenA hétvégén változatos rendezvényekkel folytatódik a 14. Komáromi Napok. Ezekből emelünk ki néhányat: április 29. (péntek): 10.00 óra -Várak és erődök a szabadságharcban - történész konferencia a Monostori erődben -Tábornyitás a Legio Brigetio táborában, majd folyamatos bemutatók a Juno Hotel mellett 14.00 óra - A v.i.ny.o. (Voltatokmá’ Idén Nyáron Olaszba’?) együttes koncertje a Sörsátorban 16.00 óra - Heaven Street Seven koncertje a Sörsátorban 21.00 óra - Cool Miners buli a Sörsátorban április 30. (szombat): 10.00 óra -„Gyerünk a Ligetbe”: Komárom-Bábolna kistérség amatőr művészeti 13.00 óra -A Komárom- Komárno Nemzetközi Szabadidős Utcai Futóverseny eredményhirdetése a dél-komáromi Sportcsarnoknál 14.00 óra - Street Floorball Kupa a Szakmunkásképző Iskola udvarán 15.00 óra - Barátság Kupa kispályás labdarúgó torna a KVSE Sporttelepenudvarán 18.00 óra - Somló Tamás és zenekarának koncertje a Sörsátorban 21.00 óra - Kutzman Ági és a Revans zenekar bulija a Sörsátorban május 1. (vasárnap): 9.00 óra - Európa Unió kispályás labdarúgó torna a Czibor Zoltán Városi Sporttelepen 14.00 óra - EURO.P.ART – népek fesztiválja a Jókai ligetben - MEDIAWAVE fesztivál a Monostori erődben 16.00 óra - „Ha én gazdag lennék” - a Győri Nemzeti Színház művészeinek operett és musical műsora a Sörsátorban 18.00 óra - Zanzibár koncert a Sörsátorban 19.00 óra - Trrr... együttes koncertje a Sörsátorban 20.00 óra - Nosztalgia disco a Sörsátorban 22.00 óra - Tűzijáték a Dunán 22.30 óra - A Hobo Blues Band koncertje a Sörsátorban A teljes rendezvénylista továbbra is megtalálható Város / Rendezvények / 14. Komáromi Napok menüpont alatt.

Új testvérvárosi szerződés

Sosnowiec címereA mai napon városunk vezetése és a lengyel Sosnowiec - a Komáromi Napok keretében ide látogató - delegátusa testvérvárosi szerződést írt alá Komárom Város Polgármesteri Hivatalában. A lengyel település még 2004-ben kereste meg városunkat, és a kezdeti kapcsolatfelvétel után a mai aláírással létesült testvérvárosi kapcsolat Komárom és Sosnowiec között.

Komáromi Napok megnyitó

11 órakor Zatykó János polgármester úr megnyitotta a 14. Komáromi Napok rendezvénysorozatát a Polgármesteri Hivatal felújított nagytermében. A Város / Rendezvények / 14. Komáromi Napok menüpont alatt megtalálható eseményekre szeretettel várunk minden érdeklődőt.


További oldalak megtekintése:   <<   < >   >>

Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot