Hírek

Rekreációs parkot
és tanösvényt avattak Koppánymonostoron
Július 21-én szerdán délelőtt Czita János alpolgármester és Popovics György a megyei közgyűlés elnöke átadta a „Szeresd és védd a Duna két partját!” elnevezésű projektnek köszönhetően területet.ESEMÉNYEK

Vakációóó!!! - nyári táborok

Az idei esztendőben is számtalan nyári tábor várja a kicsiket és nagyobbakat városunkban! A részleteket a csatolt plakátok tartalmazzák!
GAZDASÁG

Komárom újraindul!

Nemrég új sorozat indult városunk közösségi oldalain, így a Facebookon és a YouTube-csatornán. Az egyes epizódokban dr. Molnár Attila polgármester a következő hónapok fejlesztéseiről, beruházásairól beszél.
KULTÚRA

A 150 éves Monostori erőd!

A reggeltől-estig tartó színes programkavalkádban különféle színpadi programok, fegyver- és solymász bemutatók, mese, báb és operett műsorok váltották egymást.
RIPORT

Nyugalmazott határőrök találkoztak Szőnyben

A bajtársak ezúttal a szőnyi Kórház tó partján tartották rendezvényüket, melyet ezúttal is Andorka Árpád nyugalmazott határőr szervezett.
RIPORT

Máltais tábort tartottak Szőnyben

Tizennyolcadik alkalommal szervezte meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a komáromi táborát, melyen főként rászoruló nagycsaládosok gyermekei vettek részt.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Kerékpárral Komáromtól-Dardzsilingig Kőrösi Csoma Sándor sírjánál

11 hónap, 11 ország... Zichó Viktor, a komáromi világjáró kerékpárral utazott az indiai Dardzsilingbe, Kőrösi Csoma Sándor föli nyughelyéhez.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: A komáromi ultramaraton futó Dombay Gábor a görögországi Spartathlonra készül

A komáromi sportoló, Dombay Gábor teljesítette a kvalifikációs szintet, így Görögországban indulhat a nagy hagyományokra épülő, legendás Spartathlon versenyen. A futók Athénból indulnak, az ókori görög futár, Pheidippidész nyomán. A futár az athéni király levelét vitte egykor Spártába Leonidasz királynak, hogy segítséget kérjen a perzsák elleni harcban. A 246 km-es ultramaratonra készülő Dombay Gábor stúdiónk vendége volt.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Pekler Zalán komáromi sportlövő a tokiói olimpián képviseli hazánkat

Pekler Zalánért július 25-én és augusztus 2-án szoríthatunk, hiszen e napoknon áll lőállásba a tokiói olimpián. Indulás előtt a komáromi sportlövőt céljairól, érzéseiről, esélyeiról kérdeztük.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Új üzemcsarnokot adott át a B&O Engineering

A B&O Engineering új üzemcsarnokát Czunyiné Dr. Bertalan Judit, térségünk országgyűlési képviselője, Dr. Molnár Attila városunk polgármestere, Borsos Balázs és Óvári Attila tulajdonosok adták át. A megnyitón Borsos Balázst kérdeztük.
KOMÁROM PODCAST

Komárom podcast: Bemutatkozik a környezetbarát termékeket gyártó Ökosys Zrt.

Világszerte egyre elterjedtebb a környezetbarát termékek használata, melyek nem szennyezik a természetet és a bennünket körül ölelő élővilágot. A komáromi telephelyű Ökosys Zrt. ezeket a termékeket gyártja és forgalmazza. Sebestyén Tibor, a vállalat vezetője volt a vendégünk.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot