Hírek

Átadták az új tematikus játszóparkot
A kilenc város együttműködésével megvalósuló, CULTPLAY- Interaktív tematikus parkok nevet viselő projekt célja, hogy a kulturális örökség innovatív hasznosítását lehetővé tevő, határon átnyúló turisztikai attrakciókat hozzon létre.ESEMÉNYEK

Nyári táborok a városban

Az idei esztendőben is számtalan nyári tábor várja a kicsiket és nagyobbakat városunkban! A részleteket a csatolt plakátok tartalmazzák!
HIRDETMÉNY

Munkaszüneti nap

A Komáromi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2020. július 1-je, szerda, a köztisztviselők napja, munkaszüneti nap.
ESEMÉNYEK

Határőr emléktáblát avattak

Az ünnepségre június 26-án pénteken délután az Erzsébet híd melletti volt Komáromi Határforgalmi Kirendeltség parancsnoki épületénél került sor.
GAZDASÁG

Indul a diákok nyári foglalkoztatása

Idén is közel ezer tanuló nyári foglalkoztatását támogatja a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal - mondta dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott a Brigetio Gyógyfürdőben június 25-én, csütörtökön tartott sajtótájékoztatón.
ESEMÉNYEK

50.000 dollárt adományozott az SK a járvány elleni helyi védekezésre

Az SK Innovation Korea első és legnagyobb energia- és vegyipari vállalata, jelenleg a komáromi ipari parkban építi európai akkumulátorgyártó központját.
ESEMÉNYEK

Komáromi sikereket is hozott a szőnyi horgászverseny

43. alkalommal rendezték meg az Országos Serdülő és Ifjúsági Horgász Négytusa megyei döntőjét a szőnyi Kórház-tónál június 20-án, szombaton.
ESEMÉNYEK

Fácánkertet avattak a Kemence Egyesület udvarán

A Kemence Hagyományőrző Gasztro-Kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület is részt vesz az Országos Közfoglalkoztatási Minta Programban, amelynek keretében kedden átadhatták elkészült fácánkertjüket.
TURIZMUS

Teljes kapacitással működik a Brigetio Gyógyfürdő

Június 20-tól szombattól már nem csupán a kültéri élménymedence és úszómedence, hanem a beltéri és kültéri gyógymedencék, a beltéri úszó és tanmedence, valamint a szaunavilág is fogadja a vendégeket.
ESEMÉNYEK

Kevés magyar városban olyan jó élni, mint Komáromban

A Hétfa Kutatóintézet és Elemzőközpont életminőségi indexet hozott létre. 345 várost, ezen belül 151 járásszékhelyt vizsgáltak.
ZÖLD KOMÁROM

Fehér gólyafiókákat gyűrűztek

A szakemberek a Vásártéren található fészekben két fiókát és egy tojást, míg a Szabadság utcaiban négy fiókát találtak.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot