Hírek

Márai est a magyar kultúra napján
Az idei magyar kultúra napi műsoron Szalóczy Pál, Kazinczy-díjas előadóművész Márai Sándor műveiből válogat. Időpont: 2018. január 23. 18.00 óra, helyszín: Jókai mozi.ÖNKORMÁNYZAT

Több mint másfél milliárdot nyert Komárom

Az elmúlt időszakban több pályázaton is sikerrel szerepelt városunk. Czunyiné dr. Bertalan Judit és dr. Molnár Attila tartott közös sajtótájékoztatót.
ESEMÉNYEK

Sportünnep 2018.

Városunk legeredményesebb sportolóinak, edzőinek és sportegyesületeinek hagyományos ünnepélyes díjazása a Városi Sportcsarnokban. Időpont: 2018. 01. 27. 18.00 óra.
SPORT

Több mint 600 érmet hoztak az úszók

A Komáromi Úszóklub tavaly ünnepelt fennállásának 20. évfordulóját. Január 20-án az Arany 17. Rendezvényközpontban gyűlt össze a tagság.
ESEMÉNYEK

A dutrák rajongói találkoztak Szőnyben

A találkozón a szakmai beszámolók elhangzásán túl alakalom nyílt korabeli műszaki rajzok tanulmányozására, továbbá régi képek és makettek megtekintésére.
SPORT

Közel 100 érmet hoztak úszóink

Január 13-án Dorogon kezdte meg az új esztendőben a versenyzést a Komáromi Úszóklub SE. csapata, 92 érmet érdemeltek ki a megyei bajnokság első fordulóján.
SPORT

Kiválóan szerepeltek a petőfisek a diákolimpiai megyei torna döntőkben

A Petőfiben nagy hagyománya van a torna sportágnak. A városi forduló után az iskola csapatai ebben a szezonban is bejutottak a megyei döntőbe.
ESEMÉNYEK

A komáromi DiViSz is ott volt a fehérvári diákbálon

Az este igazán a fiatalokról, a fiataloknak szólt, hiszen a programot a Városi Diáktanács közreműködésével, véleményük figyelembevételével szervezték.
SPORT

Országos kispályás floorball diákolimpia döntő Komáromban

A kétnapos sportesemény során a hazai floorball legjobbjai mérik össze tudásukat a Városi Sportcsarnokban, január 20-án és 21-én, reggel 8 órától.
ESEMÉNYEK

Csendes Don

Január 13-án a Don kanyarban elesett hősök emléke előtt hajtottak főt a Monostori erődben.
ESEMÉNYEK

A Donnál elesett hősökre emlékezünk

Időpont: 2018. január 13., szombat, 14.00 óra. Helyszín: Monostori erőd. Szervező: a Komáromi Erődök Barátainak Egyesülete.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Komárom 2017

Polgármesteri tájékoztató az idei fejlesztésekről, beruházásokról

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot