Hírek

A Komáromi Operatív Bizottság közleményei
A következő hetekben folyamatosan hírt adunk a koronavírussal kapcsolatos aktuális helyi hírekről, tudnivalókról, intézkedésekről.KORONAVÍRUS

Március 25-én a komáromi mentőállomás részére indított adománygyűjtés célba ért!

A mentősöknek egy mosógépre és egy szárítógépre volt szükségük annak érdekében, hogy ruhaneműikkel ne vigyenek otthonukba fertőzést.
ESEMÉNYEK

Széchenyi-díjat kapott dr. Borhy László

Hazánk köztársasági elnöke, Áder János nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Széchenyi-díjat adományozott dr. Borhy Lászlónak, városunk díszpolgárának!
SPORT

Taroltak a komáromi csapatok a floorball diákolimpia országos döntőjében

Remekül szerepeltek a komáromi csapatok a floorball diákolimpia országos döntőjében, a Bozsik-iskola és a Jókai-gimi is elhozhatta a legeredményesebb tanintézeteknek járó serlegeket.
SPORT

Táboroztak a karatékák

Az elmúlt hétvégén a Tempo Karate SE tagjai több mint 60 fős kata-táborban vettek részt. A Filep Imre hétdanos mester által vezetett edzéseknek a komáromi Den Shin Dojo adott otthont.
GAZDASÁG

A nagyadózókat köszöntötte városunk

Komárom legnagyobb adózóit köszöntöttük pénteken délelőtt a Városháza dísztermében. A meghívottakat elsőként dr. Molnár Attila polgármester üdvözölte.
SPORT

Téli paralimpiát szervezett a Máltai

A sporteseményre, amelyen idén 12 csapat vett részt múlt hét pénteken, azaz február 28-án került sor a Városi Sportcsarnokban. A rendezvényen dr. Molnár Attila polgármester, és Turi Bálint alpolgármester köszöntötték a résztvevőket.
SPORT

Finals – focitorna zajlott a gimnáziumban

Zsinórban immár negyedik alkalommal rendezett barátságos labdarúgótornát a Jókai Mór Gimnázium diákönkormányzata. Az idén a Kispadosok vitték haza a Jókai legjobb csapatának járó vándorkupát.
SPORT

Az országos elődöntőben is remekeltek a petőfis tornászlányok

A fiúk versenye után a lányok is megmérettettek a február végi, Siófokon rendezett torna országos elődöntőn, ahol négy megye, korcsoportonként 9-10 csapata versengett az országos döntőbe jutásért.
SPORT

Sidi Péter olimpiai kvótát szerzett Wroclawban!

Kiválóan zárult magyar szempontból a szombati versenynap a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokságon, mivel Péni István aranyérmet nyert férfi puskában, világ- és Európa-bajnokunk Sidi Péter pedig hetedik lett.
RIPORT

Stúdióbeszélgetés dr. Molnár Attila polgármesterrel

A jelenleg futó és előkészítés alatt álló beruházásokon és a pályzatokon túl szó esett a koronavírusról, egy új városközpont építésének lehetőségéről, valamint a közelgő Komáromi Napokról is.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot