Hírek

Nyári táborok a városban
Az idei szünidőben is számos kikapcsolódási lehetőség várja a kicsiket és nagyobbakat! A részleteket a csatolt plakátok tartalmazzák!SPORT

Újabb bozsikos floorball-aranyak

Az iskola két kispályás bajnoki címe mellé ezúttal négy országos bajnoki címet szerzett, továbbá két ezüst egy IV. és V. helyezést is.
ESEMÉNYEK

Büszkék vagyunk diákjainkra

Komáromban több száz tehetséges diák tanul. Őket köszöntötte a városvezetés június közepén a Városháza dísztermében.
SPORT

Komáromi úszócsapat ezüstérem a Gyémánt Kupán

Csapat ezüstéremmel kezdték a komáromi úszók a júniusi versenyeket Tatabányán, miután versenyzőik összesen 30 alkalommal értek el dobogós helyezést.
ESEMÉNYEK

„Maradunk”

Az 1920-as trianoni békediktátum aláírásának 99. évfordulóján, június 4-én, a nemzeti összetartozás napján Észak- és Dél-Komárom közösen tartott megemlékezést.
SPORT

Grónai ismét vb aranyat nyert!

A komáromi harcos a döntőben egyhangú pontozással búcsúztatta szicíliai ellenfelét, megszerezve ezzel az újabb bajnoki címét!

ESEMÉNYEK

Szombaton szőnyi falunap is lesz!

A mulatság reggel 6 órakor horgászversennyel kezdődik a Kállay Ödön Parkban, és egészen késő éjszakáig tart! Koncertek, gyermekprogramok, kézműveskedés...
ESEMÉNYEK

A hétvégén vár a XI. Hon-Nap

Június 7-8-án pénteken és szombaton a komáromi Igmándi erődbe várunk minden korosztályt egy színes, változatos programsorozatra. Központban a magyar kultúra!
ESEMÉNYEK

Drága tanítóink

Május 31-én a Jókai moziban tartották a pedagógus napot. A jeles eseményen Rétvári Bence államtitkár köszöntötte a jelenlévőket.
EGÉSZSÉGÜGY

Nyílt napot tartottak a mentősök

Az alkalom remek lehetőséget kínált a mentősök hétköznapjaiba való bepillantásra. Az érkezők kipróbálhatták a különböző eszközöket és felülhettek a mentőautókra is.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot