Hírek

Másokat megajándékozni a legértékesebb!
November 12-e a szociális munka napja, ez alkalomból Komárom Város Képviselő-testülete minden esztendőben két olyan személyt tüntet ki, akik kiemelkedő szolgálatot végeznek a város szociális ellátása területén.ESEMÉNYEK

Közel 3 millió forint gyűlt össze Leviéért és Lauráért

Városunk is összefogott és jótékonysági sütivásárt szervezett a gerincvelő sorvadásban szenvedő kisfiú, Levi gyógykezelésére november 3-án a Jókai téren. A szervezők egyúttal a Crohn beteg ácsi édesanya, Laura gyógyulásáért is gyűjtöttek.
EGÉSZSÉGÜGY

Egészségügyi pályázaton nyert Komárom

A betegségek megelőzése a célja a három nemzedékkel az egészségért című pályázatnak, amelyen Komárom városa sikeresen szerepelt.
ESEMÉNYEK

Komárom visszatért!

Városunk újraegyesítésének 81. évfordulójára emlékeztek november 6-án a Szabadság téren az Endresz Csoport és a Vitézi Rend szervezésében.
ESEMÉNYEK

Boldog idők

November 5-én három szépkorút is felköszöntött születésnapja alkalmából dr. Molnár Attila polgármester, valamint az adott körzet önkormányzati képviselői, Takács József és Vajda Bence.
SPORT

Csapatgyőzelem az úszóknál

A szeptemberi alapozást követően elkezdődtek az úszóversenyek, ahonnét városunk úszó rendszerint érmekkel térnek haza.
SPORT

Bronzot hozott a fitkides Mózes János Áron

Október 25-e és 27-e között szervezte meg a Magyar FitKid Szövetség a XVII. Fit Kid Európa Kupát, amelyen hét ország közel 600 versenyzője mutatkozott be.
ÖNKORMÁNYZAT

Megválasztották a bizottságokat

Komárom Város Képviselő-testülete múlt héten ülést tartott, ahol többek között megválasztották a bizottságok elnökeit, tagjait, valamint Nagy Nikolett személyében sor került turisztikai tanácsnok kinevezésére és az SZMSZ módosítására is.
ESEMÉNYEK

Ifjúsági kerekasztal-beszélgetés zajlott az Arany 17-ben

Városunkban is megalakulhat az ifjúsági tanács a nemzeti ifjúsági tanács mintájára. Október végén fiatalok tanácskoztak és közvetítették javaslataikat, észrevételeiket a döntéshozók felé.
SPORT

Szőnyi ismét megcsinálta a hússzoros ironmant

Vasárnapra virradó éjszaka Szőnyi Ferenc ultrafutó világtörténelmet írt Mexikóban, amikor a huszadik maratoni táv lefutása után beért a célba, ezzel pedig teljesítette a hússzoros ironmant.
SPORT

Ismét egy thai box arany

Horváth Martin, az Alexandros Muay Thai Gym versenyzője WFC magyar bajnoki címet szerzett felnőtt Muay Thai 60 kg-os súlycsoportban.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot