Hírek
SPORT

Ezüstérmes lett a Brigetio a hétvégi kerékpárversenyen

Vasárnap tartották Komáromban a IV. Brigetio Országúti Mezőnyversenyt, amelyen 43 vagy 97 kilométeres, emelkedőkkel tarkított terepen tekertek a kerékpárosok.
ESEMÉNYEK

Erzsébet híd fesztivál idén is!

Észak- és Dél-Komárom magyarságának kulturális seregszemléjére augusztus 24-25-én (péntek-szombat) kerül sor az Erzsébet híd északi hídfőjénél.
ESEMÉNYEK

23. Falunap Koppánymonostoron

Arcfestés és ugrálóvár a szombati falunapról se hiányozhatott. Számos programmal várták a helyieket és a környékbelieket a 23. Falunapra a koppánymonostori városrészbe.
ESEMÉNYEK

Boldog születésnapot Annus néni

A 90. születésnapját ünneplő Szalai Kálmánnét ezúttal dr. Molnár Attila polgármester és Czita János alpolgármester, a körzet képviselője köszöntötték.
SPORT

Nívós kerékpárversenynek ad otthont Komárom

Negyedik alkalommal várják a szervezők idén augusztus 12-én az amatőr és igazolt kerékpárversenyzőket Komáromba a Brigetio Országúti mezőnyversenyre.
ESEMÉNYEK

17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Légy részese Magyarország legnagyobb amerikai autós bulijának! 2018. augusztus 9-12. Monostori erőd.
HIRDETMÉNY

Ideiglenes útlezárások Komáromban

Autós felvonulás miatt augusztus 11-én, szombaton az alábbi útszakaszokon számíthatnak a sofőrök forgalomkorlátozásra Komáromban.
SPORT

Övvizsgával zárult a XXX. tempós nyári tábor

Nemrég városunkban tartott jubileumi edzőtábort Filep Imre hétdanos karatemester. A közel 80 résztvevővel zajló táborban volt lehetőség volt a különféle technikák elsajátítására.
ESEMÉNYEK

Édes büszkeség - a Komáromi kisleány lett az ország tortája!

A Jánoska Cukrászda Komáromi kisleány fantázianevű tortáját választották idén az Ország Tortájának! Gratulálunk! Kóstolj bele Komáromba!
HIRDETMÉNY

Lakossági fórum

Komárom Város Önkormányzata lakossági fórumot hirdet, melynek témája Komárom Város településrendezési eszközeinek 10. és 13. számú módosítása.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot