Hírek

Ég a gyertya! - Advent Komáromban
December 9-én, advent második vasárnapjának délutánján meggyújtottuk a második gyertyát a Szabadság téren elhelyezett adventi koszorún.ESEMÉNYEK

Isten éltesse!

Decemberben ünnepelte 95. születésnapját Kővári Lajos bácsi és Jóba János bácsi. Az ünnepelteket dr. Molnár Attila polgármester is felköszöntötte.
HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY: településrendezési terv módosítás

Sor került a településrendezési terv 10. számú módosításának elfogadására, megtekinthető a honlapon!
ESEMÉNYEK

Díszoklevelet kapott Kiss-Podmaniczky Krisztina (Kricky)

A komáromi cukrászművész nemrég aranyéremmel tért haza a Luxemburgban rendezett kulináris világbajnokságról. Alkotását, "Greg bácsit" egy tetoválóművész rajza ihlette.
ESEMÉNYEK

Komáromi tanuló az Országos Diáktanácsban

December 11-én a Tatabányán lévő TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközép –és Szakiskolában rendezték meg a Megyei Diákparlamentet...
SPORT

Eredményes alapozó időszak az úszóknál

Az őszi alapozó időszakban számos településen versenyeztek sikerrel a komáromi úszók szeptember és december eleje között. Összesen 81 alkalommal álltak dobogóra.
SPORT

EB aranyat hozott Csajághy Levente

A szlovéniai Portorozban rendezett versenyen Albert Patrik egyéni katában harmadik lett. A csapat katába szintén bronzot érő helyen zárt.
OKTATÁS

Nemzetközi projektben vesz részt a Kistáltos

Egy erasmusos pályázatnak köszönhetően Spanyolországban jártak továbbképzésen. A program célja az olvasás népszerűsítése volt
OKTATÁS

Szuperszámítógép került a Gesztenyés Óvodába

A DIOO (Digitális OkosJáték Óvodásoknak) névre hallgató interaktív, érintőképernyős okosjáték személyre szabott értékelőrendszerrel rendelkezik.
ESEMÉNYEK

Cipősdoboz akciót szervezett a Baptista Szeretetszolgálat

Az elsősorban gyermekeknek szóló adományokat december 12-ig várják a szervezet Igmándi úti adománypontján délutánonként, valamint hétfőn és szerdán a délelőtti órákban is.
ESEMÉNYEK

Emlékezz Felvidék! - országos tanulmányi döntő Komáromban

A történelmi vetélkedőre jelentkezett 65 csapatából 10 került a döntőbe, amelyre december 15-én, délelőtt 10.00 órakor kerül a Városháza dísztermében.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot