Hírek

Többéjszakás hétvégi kaland az erődben
Június 22-én 20.00 órától mutatják be Claude Magnier: Oscar című vígjátékát, tüzérségi bemutató, tábor, erődtúra, 20 órától pedig a Crazy Monday zenekar várja az érdeklődőket.ESEMÉNYEK

Az erőd legyen velünk!

Az idei sem lesz eseménytelen nyár a Monostori erődben. Vizeli Csaba ügyvezető igazgató nemrég tartott sajtótájékoztatóján ismertette az ErődFeszt2018 programjait.
SPORT

Mi vagyunk a bajnokok!

A hét elején dr. Molnár Attila polgármester, valamint a labdarúgó szakvezetés prominens tagjai köszöntötték a Városháza dísztermében az NB III-ba feljutott komáromi gárdát.
ESEMÉNYEK

Gasztronómiai siker a Nemzeti Regattán

A halételek kategóriában a komáromi csapat első helyezést ért el a finn testvérvárosunk, Lieto polgármestere, Esko Poikela úr receptje alapján készült lazaclevessel.
ESEMÉNYEK

A hős Radetzky-huszárokra emlékeztek

Június 15-én 11 órakor megemlékezést tartott az önkormányzat a Radetzky-emlékműnél, ahol a piavei csatában elesett hősök előtt tisztelegtek.
SPORT

Többszörös győzelemmel zárta az idényt Csapó

A testépítő a 35 év felettiek díva - és fitness anyuka kategóriájában is aranyérmet szerzett, valamint az abszolút bajnoki címet is elhozta a Krypta Trófeán.
SPORT

Tucatnyian úszták le az 1 km-es távot

Június 16-án a Komáromi Úszóklub SE szervezésében a Brigetio Gyógyfürdőbe látogatók is részesei lehettek a magyar úszás napjának.
SPORT

A Tempo a legeredményesebb

Vértesszőlősön a Tempo SE tagjai 27 érmet szereztek. Filep Imre hétdanos mester tanítványai elhozták a legeredményesebb csapatnak járó kupát is.
SPORT

NB III-ba jutott a Komárom!

Bozsik Péter csapata idegenben harcolta ki az NB III-as tagságot jelentő győzelmet.
SPORT

Sorsdöntő mérkőzés következik

A tét óriási, amelyik csapat sikerrel veszi a két mérkőzésből álló akadályt, jövőre magasabb osztályban, az NB III-ban szerepelhet.
OKTATÁS

A legkiemelkedőbb diákokat jutalmazták

Komáromban több száz olyan tehetséges diák van, aki vagy tanulmányi eredményében, vagy sportteljesítményében mutat példát a többiek számára.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot