Hírek

Fókuszban a családok!
A testület nemrég ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el városunk 2019-es költségvetését - dr. Molnár Attila polgármestert kérdeztük. … és szóba került néhány helyi felröppenő hír is…KULTÚRA

„Példákat kell adni ennek a nemzetnek...” Jókai Mór

A Magyar Írószövetség kezdeményezésére minden esztendőben Jókai Mór születésnapján, február 18-án ünnepeljük a magyar széppróza napját szerte a Kárpát-hazában.
KULTÚRA

Vándorkiállítás mutatja be városunk értékeit

Ma délelőtt a Petőfi iskolába ért a Komáromi Értéktárban szereplő helyi "nevezetességeket" bemutató tárlat. A kiállításon csaknem negyven helyi kincset láthatnak a diákok.
KULTÚRA

Elvásik a veres csillag - Wass Albertre emlékeztünk

A Panoráma Világklub az erdélyi magyar író és költő halálának 21. évfordulójára szervezett ünnepi megemlékezést február 15-én, a Városháza dísztermébe.
KULTÚRA

Új relikviákkal bővült a Dózsa Művelődési Ház

Az új tárgyak között van egy korabeli grófi hintó szerencsésen fennmaradt lámpája, valamint hat darab, Kopócsi Tibor hagyatékából származó vadásztrófea is.
KULTÚRA

Ma ünnepeljük a magyar szépprózát

Ma este 17.00 órától a Városházán Gál László Latinovits-díjas versmondó és Medveczky Szabolcs zeneszerző ad közös ünnepi műsort.
EGÉSZSÉGÜGY

A legkisebbeknek is Kincset ér!

Február 13-a délelőttjén a Zsebsün Együttes szórakoztatta az óvodásokat a Jókai moziban. A koncert dalai az egészséges életmódra hívták fel a figyelmet.
KULTÚRA

Örökségkönyv - Wass Albertre emlékezünk

Február 17-én lesz 21 éve, hogy elhunyt a magyar irodalom egyik legellentmondásosabb és legkultikusabb alakja. Péntek délután 17 órától rá emlékezünk a Városháza dísztermében.
ESEMÉNYEK

Kockáké a város

A hétvégén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Kockanapok elnevezésű Lego kiállítást az Arany 17. Rendezvényközpontban.
ESEMÉNYEK

Soha még nem zajlott ekkora korszerűsítés a Kultsárban

Ma délelőtt hivatalosan is megtörtént a Kultsár István Szakgimnázium és Szakközépiskola 120 millió forintból felújított épületének átadása.
RIPORT

Filózz velük!

Cselekvőképesek, lokálpatrióták és fiatalok. Ezzel a három szóval jellemezhetnénk a FILO-t, azaz a komáromi Fiatal Lokálpatrióták Egyesületét.
Tovább


Rendezvénynaptár

.

H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

Érték és Hagyomány

a városi értéktár kiadvány

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozást követően minden nap egy összefoglaló emailt fog kapni a napi hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot